VIDEO! Fetiță în stare gravă după ce a căzut în oala cu lapte clocotit

O fetiță de doar un an și șapte luni a ajuns în stare gravă la spitalul de Pediatrie, iar de acolo a fost transferată cu avionul medical la Spitalul de copii din București, după un accident casnic grav. Într-un moment de neatenție al părinților micuța a căzut într-o oală cu lapte clocotit. Fetița se juca cu verişorul său, de aceeași vârstă, când au căzut amândoi de pe pat în oala cu lichid fierbinte. Părinții au sunat după ajutoare, iar la fața locului s-au deplasat două ambulanțe. Pentru că fetița era în stare mai gravă a fost trimisă la București, iar verișorul a fost internat la spitalul de Pediatrie.


Prin chinuri cumplite trec doi copilași de doar un an și șapte luni, după ce au căzut într-o oală cu lapte opărit. Nenorocirea s-a petrecut vineri seară în comuna Pomârla. Cei doi micuți, verișori, se jucau pe un pat din casa părinților.

Alături, tinerii părinți au pus o oală cu lapte fiert, fără să se gândească la ce va urma. În joacă copilașii s-au rotogolit de pe pat și au căzut direct în recipientul cu lichid fierbinte. Țipetele pruncilor au fost auzite de părinți, care i-au scos imediat. Când au realizat cât de gravă este situația oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, care i-au preluat pe cei mici și i-au transportat la spitalul de Pediatrie din Botoșani. După ce le-au acordat îngrijirile medicale de specialitate, medicii au luat decizia de a o transfera pe fetiță la Spitalul de copii din capitală.

Micuța avea arsuri pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului, fiind afectate membrele inferioare, o parte din trup, dar și un membru superior. A fost internată la Tearapie intensivă.

A doua zi de dimineață, a fost trimis de la București avionul SMURD pentru a prelua micuța din aeroportul de la Suceava. Fetița a fost internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Băiețelul prezenta arsuri pe 15% din suprafața corpului și a rămas internat pe Secția de Pediatrie a Spitalului JUdețean Mavromati, fiind sub atenta supraveghere a medicilor botoșăneni.

Citeste si:

Facebook Comments