VIDEO! Film pentru adulți, ”tras” pe stradă

Scene de amor pe strada Primăverii, sub ochii unor copii! Doi botoșăneni au dat frâu liber sentimentelor, iar fără inhibiții au început să se iubească lângă scara unui bloc, sub privirile curioase ale unor minori. Scena a fost surprinsă de un locatar din bloc, care a sunat la 112. Partida de dragoste a fost oprită de polițiștii locali, care i-au fugărit pe amorezi.

Aceștia nu au fost sancționați pentru că sunt oameni ai străzii.

Scene desprinse din filmele pentru adulți s-au derulat miercuri seara, pe strada Primăverii, din Botoșani. Un bărbat și o femeie, și-au improvizat un dormitor, sub cerul liber, lângă un bloc de locuințe.

Fără să le pese că sunt văzuți de niște copii, cei doi au început o partidă de amor . Un locatar din zonă a sunat la 112 și a reclamat cele văzute la Poliție. În zonă a ajuns un echipaj de la Poliția Locală.

Îngrijorător este faptul că cei doi, și alții ca ei, rămân în continuare pe străzile din oraș și își păstrează obiceiurile și asta pentru că oamenii legii nu au cum să îi sancționeze.

În astfel de cazuri, oamenii legii și reprezentanții primăriei încearcă să caute rudele persoanelor fără adăpost și să încerce reintegrarea lor în familie. Rata de reușită a acetsor demersuri este însă una extrem de scăzută.

Citeste si:

Facebook Comments