VIDEO! Fiul sau partidul ?!

Decizie dificilă pentru Manuela Zarug! Doamna social democrată trebuie să ia o decizie în ceea ce privește plecarea din PSD și înscrierea în ALDE. Deși în cursul zilei de joi, liderul ALDE, Florin Țurcanu, a anunțat că Manuela Zarug se va înscrie în ALDE pentru a-și susține fiul, recent numit în funcția de vicepreședinte al ANSVSA, Manuela Zarug susține că nu a luat deocamdată o decizie, dar de dragul fiului ei o va face.

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, liderul ALDE Botoșani, Florin Țurcanu anunța că una dintre doamnele cu notorietate din PSD, părăsește partidul și se va înscrie în ALDE. Este vorba de Manuela Zarug, vicepreședinte PSD. Țurcanu a precizat că mutarea în ALDE survine după ce fiul acesteia, Ioan Zarug a fost numit vicepreședinte la ANSVSA

Contactată de reporterul Somax Tv, Manuela Zarug a recnoscut că a vrut să demisioneze din funcția de vicepreședinte PSD, nu și din partid, dar colegii i-ar fi cerut să rămână pe postul de conducere. Cât despre plecarea din rândul social democraților, lucrurile nu sunt foarte clare.

Una peste alta, situația rămâne deocamdată incertă .

Citeste si:

Facebook Comments