VIDEO! Fiul unor politicieni botoșăneni a primit cadou o funcție

Cu mult noroc pentru că s-a născut într-o familie de politicieni, Alexandru Ion Zarug a fost numit vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. Ioan Zarug este fiul Manuelei și al lui Alexandru Zarug. Dacă tatăl este deja membru ALDE, mama urmează să părăsească PSD și să acceadă și ea în ALDE. Alte două persoane susținute de ALDE Botoșani ar urma să fie promovate pe funcții la nivel central.

Familia și partidul în care este înscris tatăl, l-au propulsat pe Alexandru Ioan Zarug într-o funcție înaltă, la nivel central. Botoșăneanul care până de curând era angajat al Direcției Sanitar Veterinare, a fost numit vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, funcție cu rang de subsecretar de stat. Susținerea vine din partea ALDE Botoșani, unde este înscris tatăl lui Ioan Zarug, Alexandru Zarug.

Din explicațiile lui Țurcanu, Zarug a obținut funcția nu doar datorită tatălui său, ci și pentru că este medic veterinar, aceasta fiind o condiție pentru ocuparea postului. În plus, Ionuț Zarug va prelua și coordonarea Colegiului Săveni iar alături îi va veni mama. Manuela Zarug, memvru vechi PSD, ar urma să urce în barca ALDE.

Țurcanu anunță că în cel mai scurt timp alți doi membri ALDE vor fi propulsați pe funcții la nivel central, fără a face nominalizări.

Citeste si:

Facebook Comments