VIDEO! Flămânzenii primesc apă cu porția

S-au făcut investiții uriașe într-o stație de epurare a apei, la Flămânzi, însă locuitorii din micul oraș primesc apă cu porția. Din cauza unei conducte subdimensionate, apa nu ajunge în casele flămânzenilor. Problema a fost pusă astăzi pe tapet în ședința de Consiliu Județean. Rezolvarea ei ar urma însă să fie prezentată într-o ședință ulterioară.

Autoritățile locale de la Flămânzi, în parteneriat cu Nova Apaserv au construit prin fonduri europene, o stație de epurare a apelor uzate. Doar că, paradoxal, aceasta stă neutilizată de mai bine de un an de zile. S-a ajuns în acest punct din cauza conductei care ar trebui să alimenteze Flămânziul cu apă. Conducta este veche, din perioada comunismului și nu reușește să facă față consumului.

Drept urmare oamenii, care așteaptă apă curentă de patru decenii, vor mai avea de așteptat. Cât? Nu știe nimeni. Curiozitatea și-a exprimat-o astăzi și o consilieră în cadrul ședinței de Consiliu Județean.

Deși oamenii au făcut numeroase petiții și sesizări, acestea nu au avut niciun ecou.

În sala de ședințe se aflau toți directorii de la Nova Apaserv care ar fi putut să ofere pe loc un răspuns. Președintele Consiliului Județean a preferat însă să amâne răspunsul până la ședința de luna viitoare.

Din discuții anterioare, se cunoaște faptul că este nevoie de construirea unei noi conducte de alimentare iar acest lucru poate dura și câțiva ani.

Citeste si:

Facebook Comments