VIDEO! Flutur nu e convins 100% că în septembrie vor fi alegeri

Amânate din cauza pandemiei de coronavirus, alegerile locale au fost programate pentru data de 27 septembrie. După ce proiectul de lege privind alegerile locale a trecut de Parlament, pe 25 iunie și Guvernul a adoptat acest proiect, iar în atare condiții românii ar trebui să meargă la urne pentru a-și vota primarii, președinții de consilii județe și consilierii locali și județeni pe 27 septembrie.

Primarul Cătălin Flutur, crede însă că șansele ca scutinul să aibă loc la acesta dată sunt de 50%. Și asta, explică edilul, din cauza epidemiei.
Numărul cazurilor noi de coronavirus este tot mai mare în ultima perioadă. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică astăzi au fost raportate 637 de noi cazuri de îmbolnăvire. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur apreciază situați ca fiind mai gravă decât cea din aprilie și face un apel la populație pentru responsabilitate.

În acest context, Flutur crede că șansele ca alegerile locale programate pentru data de 27 seprembrie să fie din nou amânate sunt de 50%.
Alegerile locale din anul 2020 ar fi trebuit să aibă loc în primăvara acestui an, însă din cauza pandemiei au fost amânate pentru sfârșitul anului.

Citeste si:

Facebook Comments