VIDEO! Frumusețe la superlativ, pe podium

Frumoase doamne și domnișoare, distinși domni și cavaleri, au defilat ieri în cadrul unui eveniment deosebit organizat în județul Botoșani. Cea mai frumoasă parada de modă, unde modele de excepție au fost botoșănenii speciali. Bărbați și femei cu dizabilități, dar cu abilități excepționale, care au oferit multă emoție și bucurie celor prezenți la evenimentul ”Emoții de iarnă”.

Eveniment cu încărcătură emoțională deosebită duminică la mall-ul din Botoșani. Doamne, domnișoare, domni și cavaleri în scaun cu rotile, cu deficiențe de vedere sau cu sindromul Down,au strălucit pe podium și au demonstrat, încă o dată dacă era nevoie, că sunt oameni puternici și exemple pentru noi toți. Extrem de frumoși, cu zâmbetul pe buze, au defilat precum veritabile modele, la cea de-a doua ediție a prezentării de modă, organizat de Asociația ”Ridică-te și umblă”. Evenimentul i-a bucurat nespus pe participanți.

Gala a fost posibilă datorită implicării unor oameni cu suflet mare, extrem de devotați și iubitori de frumos și a fost prezentat de Andreea Ursu, președinta Asociației ”Ridică-te și umblă” și realizatoarea emisiunii sociale ” Inimă pentru inimă”,alături de profesorul Mihaela Epure, moderatoarea emisiunii ”Instituția Profesorului” .

Evenimentul va fi difuzat la SOMAX TV, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, luni, 23 decembrie, începând cu ora 18:30.

Citeste si:

Facebook Comments