VIDEO! Gabriel are casă

Vă mai amintiți de Gabriel? Băiețelul ale cărui lacrimi au impresionat o țară întreagă, după ce a rămas fără adidașii preferați într-un incendiu care i-a mistuit casa? Acum băiețelul, căruia cunoscuții îi spun Nică, are motive să zâmbească. Are o casă nouă, mobilată modern, are laptopul lui și…multe, multe perechi de adidași.

27 mai a fost o zi neagră pentru familia Pădurariu din satul Popeni. În doar câteva minute tinerii părinți au rămas fără locuință și tot ce au agonisit cu greu până atunci. Un incendiu puternic le-a distrus casuța mică și modestă în care locuiau împreună cu băiețelul lor în vârstă de doar 6 anișori. Gabriel, sau așa cum îi mai spun apropiații, Nică a vărsat lacrimi amare pentru că focul i-a distrus și singura lui pereche de adidași pe care copilul îi păstra pentru a merge la școală. O vecină a familie a făcut un apel pe o pagină de socializare, iar povestea dramatică a lui Gabriel a impresionat o țară întreagă.

De atunci, bucuriile au început să apară, iar părinții lui Gabriel au început să spere din nou. Români din toate colțurile țării dar și din străinătate s-au mobilizat să îi ajute. Gabriel a primit zeci de perechi de adidasi pe care, la rândul său i-a donat copiilor din sat. Cu ajutorul Denisei, vecina cu inimă de aur, s-au strâns și banii necesari pentru a ridica o nouă casă. Una mai mare, mai trainică și mai frumoasă. Acum, Gabriel este fericit și își prezintă cu mândrie noua lui cameră.

Când vechea casă le-a luat foc, tânăra mamă era însărcinată. Ana a născut, iar cea mai mare bucurie a sa a fost că și-a putut duce pruncul nou născut, în casa nouă.

Și tatăl are puterea acum să zâmbească. Este fericit că pe lângă casă a reușit să construiască și un adăpost pentru animale.

Probabil acestă poveste nu ar fi fost una cu final fericit, dacă Denisa, tânăra vecină de 20 de ani nu ar fi făcut acel apel de ajutorare a familiei. I-a rugat pe toți cunoscuții și prietenii să distribuie postarea pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni.

Denisa este o tânără care a crezut mereu că oamenii pot face bine, iar experiența prin care a trecut i-a întărit acestă credință.
În tot acest demers, Denisa fost sprijinită și ajutată necontenit de părinții săi.

Mama Denisei nu poate uita însă acea zi de 27 mai. Imaginea cu Gabriel plângând după adidașii săi și după cădița surorii îi sfâșie și acum inima.
Gabriel, părinții săi, Denisa și familia sa, au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au întins o mână de ajutor când aveau mai mare nevoie. Sunt oameni pe care nu îi cunosc, dar le-au schimbat viața, iar pe lângă banii pe care i-au donat, le-au oferit ceva mult mai prețios: speranța.

Citeste si:

Facebook Comments