VIDEO! Gala Teatrului ”Vasilache” 2019

Eveniment de anvergură la Teatrul „Vasilache” din Botoșani. Renumita instituție de cultură și-a premiat cei mai apropiați colaboratori dar a reușit să-și onoreze spectatorii și artiști printr-o gală demnă de cultura botoșăneană. Gala Teatrului ”Vasilache” a avut loc în acest weekend și a reunit sute de persoane din sfera culturală, administrativă și educațională.

Duminică seara, la Teatrul ”Vasilache” după ultima premieră din acest an, spectacolul ”Pinocchio” în regia lui Valentin Dobrescu, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale acestui an. Mai precis, renumită instituție de cultură a organizat Gala Teatrului Vasilache 2019. Gala a fost dedicată în primul rând artiștilor, cei care reușesc să îmbogățească spiritul tuturor celor care-i privesc.

Totodată, Marius Rogojinschi, directorul instituției a citit și mesajul adresat de marele artist de origine botoșăneană Alexa Visarion, Teatrului Vasilache dar și celor care-l slujesc.

În cadrul galei au fost onorați atât actorii dar și colaboratorii teatrului din sfera educațională. Este vorba despre grădinițele și școlile din Botoșani.

Au fost premiați și numeroși alți colaboratori atât din zona culturală, educațională dar și mass-media. Totodată, au fost recompensați în ceas de sărbătoare și vechii angajați ai instituției.

Nu în ultimul rând, gala s-a încheiat cu un recital artistic deosebit, care a îmbinat poezia cu muzica folk.

Gala Teatrului Vasilache a reunit oamenii care sprijină cultura botoșăneană și încearcă să mențină sus flacăra educației pe meleagurile lui Eminescu și Enescu.

Citeste si:

Facebook Comments