VIDEO! Găsit mort în propria curte

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în propria curte. Bărbatul de 75 de ani a ieşit după micul dejun în gospodărie să facă treabă şi ore bune nu a mai revenit în casă. Motiv pentru care rudele acestuia s-au îngrijorat şi au ieşit să îl caute. L-au găsit zăcând nemişcat, căzut cu faţa în jos şi la nivelul capului având o lovitură foarte puternică. Familia a sunat imediat la 112, însă bărbatul era deja mort.

Tragedie în comuna Leorda. Un bărbat a fost găsit fără suflate în propria curte de către membrii familiei. Nenorocirea s-a întâmplat duminică dimineaţă. Bărbatul, de 75 de ani, s-a trezit la primele ore ale dimineţii, a luat micul dejun cu familia, iar apoi a ieşit în curte să facă treabă. După aproape o oră în care acesta nu a mai revenit în casă, rudele s-au îngrijorat şi au ieşit afară să îl caute.

Acestea l-au găsit zăcând la pământ, cu faţa în jos, lângă un bolovan care avea forme ascuţite. Membrii familiei au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă cu medic, însă era prea târziu. Medicul a constatat faptul că omul decedase cu 30-40 de minute înainte de a ajunge la faţa locului.

Citeste si:

Facebook Comments