VIDEO! Gest inuman al unui șofer botoșănean

Gest inuman al unui șofer botoșănean. Acesta este acuzat de comunitatea iubitorilor de animale, din Botoșani, că a trecut intenționat, cu mașina, peste un câine care se odihnea la marginea străzii, în orașul Darabani. Animalul a trăit ultimele sale clipe în agonie iar Poliția a deschis deja un dosar penal și îl caută pe făptaș. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Iubitorii de animale au sesizat pe rețele sociale un incident cumplit petrecut în orașul Darabani. Un maidanez de talie mică, îngrijit de localnici, ar fi fost ucis intenționat, cu mașina, de un botoșănean. Propriu-zis câinele se odihnea la marginea drumului. La un moment dat un șofer aflat în trafic trage ușor dreapta de volan și trece cu roata mașinii peste trupul patrupedului Imaginile au fost suprinse de o cameră de luat vederi amplasată în apropiere.

Deși câinele a fost dus la o clinică veterinară de oamenii din zonă, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. A fost depusă și o plângere la Poliție iar oamenii legii anchetează cazul.

Agresiunea îndreptată împotriva animalelor se pedepsește conform legii chiar și cu închisoarea.

Citeste si:

Facebook Comments