VIDEO! Glumă proastă pe mijlocul drumului

O glumă proastă făcută în trafic ar fi putut băga în spital alţi oameni. Şoferii care ieri seară s-au deplasat pe drumul către localitatea Corni au întâlnit dificultăţi în trafic. O haină întinsă pe şosea a dat impresia mai multor şoferi că acolo s-ar fi aflat un om căzut. Dar mai mult decât atât, pe şosea stăteau întinse mai multe crengi şi o funie. Cel mai probabil, autorul a vrut să facă o farsă de prost gust. Din fericire nu au fost sesizate evenimente nefericite, iar oamenii legii s-au autosesizat pentru a îndepărta din mijlocul carosabilului obstacolul.


O glumă proastă a băgat teamă în mai mulţi şoferi, ieri seară. Pe drumul ce duce spre localitatea Corni şoferii au întâmpinat un scenariu de prost gust, dar parcă desprins din filmele de groază. O geacă şi mai multe crengi au luat forma unui om, care părea că zace la pământ şi ar fi fost lovit.

Fotografia a fost postată de către unul dintre şoferi pe un site de socializare. Internauţii au presupus că ar putea fi ori o glumă proastă, ori s-ar fi putut afla prin preajmă hoţii.

Aceştia l-au sfătuit pe şofer că cel mai bine ar fi să sune imediat la 112. De altfel, o botoşăneancă a menţionat în comentariile postării că acest scenariu l-a întâlnit şi ea acum câţiva ani pe un drum spre oraşul Săveni.


În urma postării forţele de ordine s-au autosesizat şi au mers la faţa locului pentru a îndepărta obstacolul.


Forţele de ordine au mai transmis faptul că astfel de farse sunt des întâlnite în zona respectivă, mai ales când se apropie Sărbătoarea Sfântului Andrei.

Citeste si:

Facebook Comments