VIDEO! Gospodărie distrusă din cauza neatenției unui vecin

Incendiu puternic în comuna Șendriceni. Un localnic din satul Păduren a rămas fără cinci anexe din gospodărie, furajele pentru animale, dar și fără mai multe animale după ce un vecin a dat foc resturilor vegetale. Timp de șase ore aproape 30 de pompieri și voluntari din comună au acționat pentru stingerea flăcărilor ce amenințau să se extindă și la casa bărbatului.

Focul aprins de un bărbat din comuna Șendriceni, care a vrut să ardă resturile vegetale și mai apoi și-a văzut de treabă prin curte, a făcut prăpăd în gospodăria unui vecin.

Alarma a fost dată ieri după amiază aproape de ora 15.00. Un apel la 112 anunța că în curtea unui loclnic din satul Pădureni ard mai multe imobile dar și depozitul de furaje. La fața locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și Garda de Intervenție Săveni, cu patru autospeciale cu apă și spumă și ambulanța SMURD.

Au ars cinci anexe, aproximativ 250 tone furaje, dar și șapte porci și o capră. Intervenția pompierilor a fost una de durată din cauza faptului ca ardea o cantitate mare de furaje si a fost nevoie ca salvatorii să verifice fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Pagubele sunt însemnate.

Citeste si:

Facebook Comments