VIDEO! Grav accident de muncă la Corni

Un bărbat de 49 de ani din localitatea Sarafinești, riscă ră rămâne invalid pe viață după ce a suferit un grav accident în timp ce se afla la muncă. Botoșăneanul săpa luni dimineață un șanț de pe marginea unui drum din comuna Corni, cu ajutorul unui aparat profesionist de foraj . Într-un moment de neatenție, pe terenul umed i-a alunecat piciorul stâng, care a fost prins de unealta puternică.

Prin clipe de coșmar a trecut luni dimineață un botoșănean de 49 de ani. Bărbatul, care lucra de 8 luni de zile ca muncitor necalificat la o firmă de construcții a suferit un grav accident, în urma căruia ar putea rămâne infirm pe viață. Nefericitul eveniment a avut loc în jurul orei 9.30, în comuna Corni, unde muncitorul efectua lucrări de foraj în vederea trecerii pe sub podeţe a conductei de apă. Într-o clipă de neatenție, dar și din cauza pământului umed, bărbatului i-a alunecat piciorul stâng și l-a prins piciorul în burghiul de foraj, provocându-i răni grave în zona gambei.

Colegii săi au sunat imediat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic. Până la sosirea salvatorilor, pentru a nu pierde sânge, victima și-a improvizat un garou din curea pe care a strâns-o pe picior.

Cadrele medicale sosite la fața locului i-au acordat bărbatului primul ajutor, iar mai apoi l-au transportat la spital, unde a fost băgat direct în sala de operații. Medicii spun că muncitorul a suferit o fractură complexă de gambă stângă.

Cazul a intrat și în atenția inspectorilor de la ITM, care au demarat o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments