VIDEO! Hoţ arestat după ce a furat bunuri de 14.000 de lei

În şapte luni, un bărbat de 36 de ani din comuna Suharău, a prădat casele mai multor săteni, dar şi mai multe societăţi comerciale. Ieri, anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa individului, reuşind astfel să găsească mai multe bunuri furate. Bărbatul este în prezent cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de complicitate la furt.

Furturi de 14.000 de lei la Suharău. Bărbatul de 36 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate a lăsat mai mulţi oameni fără o parte din bunuri. Individul a acționat timp de 7 luni de zile. Din noiembrie anul trecut şi până în luna mai a acestui an,acesta a furat bunuri de la patru persoane, fizice, şi societăţi comerciale.

În cursul zilei de duminică, anchetatorii s-au deplasat la locuinţa acestuia. Acolo, oamenii legii i-au scotocit prin casă pentru a reuşi să găsească dovezile necesare cu care să îl poată pedepsi pe bărbat.

Cu această ocazie, bărbatul a fost ridicat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. De asemenea, este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de furt calificat şi complicitate la furt calificat.
Astăzi a fost prezentat în faţa unei instanţe de judecată pentru a se stabili ce măsură va fi luată.

Citeste si:

Facebook Comments