VIDEO! Încă două cadre medicale pozitive pentru Coronavirus

Numărul cadrelor medicale infectate cu SARS-COV-2 se înmulţeşte de la o zi la alta. Alte două cadre medicale au primit ieri rezultate pozitive în urma testării pentru Coronavirus. Acestea prezintă o formă uşoară şi sunt izolate la domiciliu. De asemenea, medicii Direcţiei de Sănătate Publică au raportat peste 100 de infectări în ultimele 24 de ore și încă șase decese.

Încă două cadre medicale s-au infectat cu SARS-COV-2. Numărul personalului din linia întâi care contactează virusul creşte de la o zi la alta. Este vorba despre un medic cardiolog şi un medic internist. Cele două doctoriţe au primit rezultatele testului pentru Coronavirus, care au fost pozitive, ieri. Însă, ele prezintă o formă uşoară spre medie de infecţie şi sunt izolate la domiciliu. În momentul de faţă nu se cunoaşte de unde au contactat virusul.

De asemenea, de ieri şi până astăzi avem raportate alte 108 noi cazuri de Coronavirus și încă șase decese. Rata de incidenţă în municipiul Botoşani este de 5,71, la Dorohoi de 2,96, la Adăşeni de 4,13, la Curteşti de 3,04, la mihai Eminescu de 3,06, la Pomârla însă a crescut de mult până la 3,77 infectări per mia de locuitori.

La nivel naţional au fost raportate 9.272 de persoane infectate cu noul coronavirus, din cele 36.453 de teste efectuate. Pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă sunt internati 1.139 de pacienţi, iar pe celelalte unităţi sanitare de profil sunt 13.548 de pacienţi infectaţi cu SARS-COV-2.

Grupul de Comunicare Strategică a mai raportat pentru ultimile 24 de ore 160 de decese puse pe seama virusului Covid-19.

Citeste si:

Facebook Comments