VIDEO! Încă un deces din cauza Covid la Botoşani

Încă un deces pus pe seama Coronavirusului la Botoşani. Este vorba despre o bătrână de 67 de ani din Botoşani, care a fost internată în luna martie pe secţia de Cardiologie, iar mai apoi pe secţia de Boli Infecţioase, unde a şi decedat în data de 5 aprilie. Două zile mai târziu, femeia a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Coronavirus a mai făcut o victimă în Botoşani.
Este cazul unei femei de 67 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost internată pe secţia de Cardiologie în perioada 18 martie şi 31 martie.
Aceasta a revenit la spital pe secţia de Boli Infecţioase în data de 4 aprilie, iar în următoarea zi a şi decedat. Pe data de 7 aprilie, la Iaşi, a fost confirmată cu Covid-19. Femeia avea diabet zaharat tip II insulino-necesitat, cardiomiopatie dilatativă, bloc de ramură major, insuficienţă aortică, mitrală şi tricuspidiană şi insuficienţă cardiacă nivel III NIHA.

Potrivit Centrului Judeţean de Comunicare, numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată a scăzut în comparaţie cu ieri, când erau 486 de persoane. Astăzi s-au înregistrat 481 de persoane aflate în carantină.
Nici numărul persoanelor infectate cu Coronavirus de la nivelul judeţului a rămas la 98 de cazuri. Dintre acestea, 48 sunt cadre medicale. La nivel național numărul cazurilor de COVID 19 a ajuns la 4761, cu 344 mai multe decât ieri. Numărul deceselor raportat în acestă după amiază de Grupul de Comunicare Strategică a ajuns la 215.

Citeste si:

Facebook Comments