VIDEO! Încercare de interzicere a unui fast food la spital

Unii consilieri județeni nu vor să-i lase pe pacienții de la Mavromati să mânânce de la fast food. În acest sens, au vrut să respingă un proiect de hotărâre ce viza concesionare unui teren din curtea spitalului unui agent economic care vrea să deschidă un fast food. Șefii de la județ au explicat însă că spațiul va fi deschis pe perioadă limitată de timp, până la reabilitarea ambulatoriului.

Consilierii s-au reunit astăzi în ședință de Consiliu Județean. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi care a stârnit reacții, a vizat închirierea unui teren din curtea Spitalului Județean către un agent economic care vrea să deschidă un fast food.

Îngrijorată că pacienții de la spital vor fi tentați să mânânce nesănătos, un consilier a venit cu propunerea de respingere a proiectului. În acest sens, a propus ca în loc de fast food, să fie amenajate locuri de parcare.

În cele din urmă, proiectul a fost aprobat. Pacienții de la Mavromati vor avea drept alternativă la mâncarea de spital, gustări de la fast food.

Citeste si:

Facebook Comments