VIDEO! Individul bănuit că a violat un copil, arestat preventiv

Individul acuzat că a violat un copil de 12 ani, chiar  în noaptea din Ajunul Crăciunului, a fost arestat preventiv de poliţişti. Bărbatul de 33 de ani va sta după gratii 30 de zile, până când va primi o decizie finală pentru faptele sale.

A fost arestat preventiv pentru că ar fi agresat sexual un minor. Bărbatul de 33 de ani avea sarcina de a supraveghea un minor de 12 ani, cu care este şi rudă. Părinţii copilului şi-au pus toată încrederea în individ şi şi-au lăsat copilul, în Ajun de Crăciun, cu acest bărbat.

Acesta însă ar fi profitat de incapacitatea minorului de a riposta şi a-şi exprima voinţa, şi ar fi exercitat fapte de natură sexuală asupra sa. Copilul le-a povestit părinţilor cele petrecute, iar mama acestuia a înştiinţat poliţia.

Pe 11 ianuarie  forţele de ordine au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară. La locuinţa acestuia au fost găsite probe incriminatorii şi individul a fost condus la sediul Poliţiei în urma unui mandat de aducere emis de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.  

În cele 30 de zile când va sta după gratii, judecătorii vor lua o decizie finală pentru pedepsirea individului.

Citeste si:

Facebook Comments