VIDEO! Indivizi reținuți după o bătaie la beție

Alcoolul le-a luat mințile. Patru indivizi din comunele Leorda și Brăești au fost reținuți de polițiștii botoșăneni după ce au provocat un scandal monstru într-un bar din comuna Mihai Eminescu și au luat la bătaie alți trei bărbați din local. Marți, oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliile acestora și au găsit mai multe obiecte contondente despre care se crede că au fost folosite la comiterea faptelor.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cei patru indivizi din comunele Leorda și Brăești, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani au mers la un bar din comuna Mihai Eminescu. Aici, aceștia au consumat mai multe pahare cu alcool, iar la un moment dat, au început să se certe cu alți trei bărbați care se aflau în local. Pe fondul consumului de alcool, de la câteva replici mai acide și până la bătaia generală nu a mai fost decât un pas.

Angajații au fost nevoiți să cheme poliția pentru a liniști spiritele. Ieri, oamenii legii au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele celor patru bărbaţi. Cu ocazia descinderilor, la locuinţele persoanelor vizate, au fost identificate şi ridicate pentru continuarea cercetărilor, mai multe obiecte contondente susceptibile că au fost folosite la comiterea faptelor.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca astăzi persoanele respective să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citeste si:

Facebook Comments