VIDEO – Înfiorător! Copii, martori ai unei crime sângeroase

Bărbat ucis cu toporul

Scene înfiorătoare s-au petrecut vineri seară într-o gospodărie din satul Bâznoasa, comuna Lunca! Un bărbat de 35 de ani a fost ucis cu brutalitate de un consătean, care l-a lovit de mai multe ori cu un topor în cap! Și mai grav este că la crimă au asistat, neputiincioși mai mulți copii ai agresorului, care vor rămâne marcați pe viață.

Bărbatul de 35 ar fi fost invitat la locuința unui amic din localitate, care mai era cu fratele său. Cei trei ar fi început să deguste niște vin, iar la un moment dat, nu se știe din ce motiv, ar fi izbucnit o ceartă. Victima ar fi încercat să iasă și să plece, însă nu a mai apucat pentru că ar fi fost lovit în cap cu un topor de unul dintre frați. Bărbatul de 35 de ani a căzut secerat la pământ, sub privirile îngrozite ale copiilor minori ai agresorului. Nepotul bărbatului ucis, care a fost trimis de agresori să le cumpere un pachet de țigări a dat alarma și și-a anunțat tatăl. Bărbatul a venit de urgență la fața locului iar când a vazut scena a sunat imediat la 112.

Cumnatul victimei spune că scena crimei l-a îngrozit și pe el. În momentul crimei în casa groaze se aflau doar copii. Soția agresorului se afla la un priveghi, împreună cu partenera de viață a victimei. Apropiații spun că cei trei erau buni prieteni și se ajutau mereu și nu înțeleg ce s-a întâmplat de s-a ajuns la așa o tragedie.

Când și-au văzut amicul plin de sânge și că nu mai respiră, cei doi frați au rupt-o la fugă. Au fost găsiți însă imediat de oamenii legii și luați la întrebări.

Suspect de comiterea crimei, frate cele mare, în vârstă de 49 de ani a fost audiat de procurori și reținut sub acuzația de omor. Totodată legiștii au efectuat necropsia cadavrului pentru a cunoaște cu exactitate cauza decesului tânărului de 35 de ani.

Citeste si:

Facebook Comments