VIDEO! Întâlnire rapidă la CJ cu nemulțumiri de la…plicuri

Întâlnire fulger la Consiliul Județean! Aleșii de la județ și-au băut cafeaua împreună și au aprobat proiecte de hotărâre ce vizează modernizarea ambulatoriului de la Maternitate dar și finanțările nerambursabile acordate de CJ, ONG-urilor și asociațiilor. Singura obiecție a unui ales de la județ a fost referitoare la numărul de plicuri în care să fie puse documentele de la proiectele nerambursabile.

Consilierii județeni au fost convocați în ședință extraordinară marți, la ora 10.00. Pe ordinea de zi au fost cinci proiecte de hotărâre iar urgența întâlnirii a fost dată de anumite modificări la proiectul privind modernizarea ambulatoriului de la Maternitate.

Singurul proiect de pe ordinea de zi, care a stârnit discuții, a fost cel legat de regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate din fondul Consiliului Județean. De anul trecut, Victor Ivănescu își amintește că, în calitate de membru în comisia de evaluare a proiectelor, a avut bătaie de cap cu aranjarea documentelor, motiv pentru care, cere ca actele să fie puse în mai multe plicuri.

Această modificare cerută tardiv de Victor Ivănescu, ar fi putut conduce la întârzierea depunerii a proiectelor.

În cele din urmă a fost găsită o soluție. Propunerea va fi soluționată în cadrul comisiei de evaluare prin secretarul comisiei.

Consilierii județeni au aprobat și un proiect de hotărâre pentru a aloca 15 000 de lei pentru organizarea Concursului Interjudețean ”Dimitrie Pompeiu”, ediția a XIX-a.

Ședința de Consiliu Județean a durat 15 minute.

Citeste si:

Facebook Comments