VIDEO! Investiții importante la Spitalul Județean

Investiții importante în acest an la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani. Reprezentanții celei mai mari unități spitalicești din județ spun că s-au pus la punct sistemele de încălzire, lifturile de pe secția de oncologie și foarte important, a fost achiziționată aparatură extrem de necesară.

Lucrări importante vor fi și în perioada următoare, iar șefii unității spitalicești speră ca până la finalul anului să fie dat în folosință și noul cabinet din cadrul compartimentului de chirurgie oro-maxilo-facială.

Pentru ca botoșănenii să nu mai apeleze la serviciile medicale oferite de spitalele din Suceava sau Iasi, conducerea Spitalului Județean Mavromati încearcă să ofere condiții cât mai bune pacienților. Și în acest an s-au făcut investiții importante cu bani de la Consiliul Județean, Ministerul Sănătății sau din fonduri proprii.

Potrivit medicului Bogdan Alexandroaie, cu bani din bugetul propriu, în acest an s-a rezolvat problema generatorului vechi de aproape trei decenii, care le dădea mari bătăi de cap cadrelor medicale. Peste 53.000 de lei au fost alocați în acest sens.

Fonduri importante au venit și de la Ministerul Sănătății, banii fiind folosiți în cea mai mare parte pentru achiziționarea de aparatură medicală.

Reprezentanții unității spitalicești spun că își doresc ca până la finele acestui an să dea în funcțiune și noul cabinet din cadrul compartimentului de chirurgie oro-maxilo-facială.

Noul cabinet va funcționa în cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean Mavromati.

Citeste si:

Facebook Comments