VIDEO! La spital în stare gravă după o cădere în gol

Un bărbat din Săveni a ajuns la spital după ce a căzut în gol. Incidentul s-a petrecut ieri, în cursul dimineţii, în timp ce săvineanul era urcat pe o scară. La un moment dat, aflat la aproape trei metri înălţime de sol, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Din păcate bărbatul a căzut în cap și a suferit multiple traumatisme, fiind transportat de urgență la spital De acolo, medicii au hotărât să solicite transferul de urgenţă cu elicopterul SMURD la un Spital din Iaşi.

Un bărbat de 34 de ani, din Săveni, se află la Spital la Iaşi în stare gravă. Acesta s-a urcat ieri pe o scară, şi la un moment dat, aflat la o înălţime de aproximativ trei metri, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în gol. Cum nu se putea mai rău, săvineanul s-a izbit cu capul puternic de sol şi a suferit mai multe traumatisme. Câţiva oameni care au fost martori ai nefericitului eveniment au sunat imediat la 112.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a preluat pe bărbat şi transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe. După ce a fost supus unor investigații mai amănunțite, medicii au realizat că bărbătaul a suferit leziuni foarte grave la nivelul creierului. Cadrele medicale i-au pus diagnosticul de hemoragie intracraniană. Din acest motiv, s-a solicitat transferul cu elicopterul la Spitalul de Neurochirugie ”Nicolae Oblu” din Iaşi.

Citeste si:

Facebook Comments