VIDEO! Le-a ars casa în pragul sărbătorilor

Un incendiu le-a mistuit casa, lăsând pe drumuri, în prag de iarnă, o familie formată din 4 persoane. Nimeni nu a fost rănit, însă pompierii sosiți de urgență la fața locului, nu au mai putut salva nimic din locuință.

În plină iarnă, înainte de sărbători, o familie cu doi copii a rămas sub cerul liber. Focul le-a distrus agoniseala de-o viață, cu o repeziciune greu de imaginat. Incendiul devastator s-a petrecut în jurul amiezii, pe 12 decembrie, în satul Cucorăni, comuna Mihai Eminescu. La locul indicat, s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. Când salvatorii au ajuns, ardeau toate bunurile din casă dar și o parte din acoperiș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică.

Ieri, Primăria comunei Mihai Eminescu a solicitat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență o locuință modulară pentru cele patru suflete iar după amiază, noul prefect Alexandru Colbu, a convocat o ședință de urgență.

Transportul, respectiv încărcarea şi descărcarea locuinţei modulare, se va face prin grija primăriei comunei Mihai Eminescu.

Citeste si:

Facebook Comments