VIDEO! Lecţie de viaţă impresionantă

Familia din Dorohoi, care din puţinul lor ajută şi alţi oameni. Deşi financiar nu stau prea bine, Daniel împreună cu soţia sa au hotărât să ajute alţi oameni din puţinul lor. Povestea lor este una impresionantă şi tristă, deoarece Dan a suferit cu ani în urmă un accident de muncă. În urma nefericitului eveniment, bărbatuls-a ales cu un handicap, iar acum nu îşi poate folosi mâna dreapta.

Familia Pălimaru a fost descoperită de un om om cu suflet frumos, Simona Elena, poliţistă de frontieră.

O altă poveste de viaţă impresionantă. Aflat în floarea vârstei, când ar trebui să se bucure de familie, Daniel Pălimaru are parte şi de tristeţe. Cu o experienţă de viaţă vastă, Daniel a povestit întâmplarea care l-a marcat profund. Din cauza unui accident de muncă suferit acum câţiva ani, într-o ţară străină, cu greu şi-a găsit un loc de muncă. Însă, oamenii cu suflet mare şi binevoitori ai Botoşaniului i-au sărit şi lui în ajutor. Simona Elena, poliţista de frontieră, după ce a aflat despre cazul familiei sale, s-a hotărât să îi găsească şi un loc de muncă. Misiunea a fost îndeplinită, iar Daniel este agent de pază la o firmă de construcţii din Dorohoi.

Viaţa în Italia a fost frumoasă până când s-a întâmplat accidentul. De atunci, Daniel și-a trăit zilele mai mult prin spitale. Se bucură însă că este în viaţă şi are parte de o familie minunată. În timpul accidentului de muncă din Italia, colegul său a decedat, iar el a fost inconştient timp de nouă luni de zile.

Medicii din Italia i-au sugerat să îşi amputeze mâna, căci şansele de a o recupera sunt mici.

Deşi starea lor financiară nu este una strălucită, Daniel şi cu soţia lui s-au decis ca în perioada critică pentru toţi cetăţenii să facă un gest de apreciere. Au contactat-o pe Simona şi au donat câteva alimente. La vremea aceea, pandemia de Coronavirus a îngreunat vieţile tuturor. Soţia lui Dan lucra la un restaurant şi a intrat în şomaj tehnic.

Greutăţile prin care Daniel trece sunt văzute şi simţite de soţia acestuia, care îi este zi de zi alături.

Citeste si:

Facebook Comments