VIDEO! Legea recalculării pensiilor a fost promulgată

O nouă speranță pentru câteva sute de pensionari botoșăneni! Parlamentul a votat recalcularea pensiilor pentru cei care au lucrat în grupe speciale de muncă.

Este vorba despre o modificare la o lege ce a generat mai multe controverse în rândul pensionarilor cu grupe de muncă, diferențele fiind între cei care au ieșit la pensie înainte de 2011 și cei care au ieșit după acest an.
Această lege a recalculării pensiilor a intrat în vigoare în data de 2 august și este valabilă doar pentru pensionarii care au lucrat în grupe speciale de muncă.

La nivelul județului Botoșani, pe lista celor care se încadrează în această lege a recalculării pensiilor, nu vor fi mai mult de 560 de bătrâni.

Cristina Anton, director al Casei Județene de Pensii Botoșani are și un mesaj important pentru cei care au venit și au depus cerere de recalculare.

Pensionarii care au neclarități sunt așteptați la Casa de Pensii  sau pot contacta telefonic reprezentanții instituției, pentru a li se explica dacă se încadrează sau nu în această lege.

Citeste si:

Facebook Comments