VIDEO! Liberalii din CJ s-au supărat de la bani

De ziua lui Eminescu, consilierii județeni s-au întâlnit în ședință extraordinară pentru a aproba proiectul de hotărâre privind repartizarea banilor pentru drumuri. Consilierii județeni PNL au acuzat șefii județului de o împărțire neechitabilă și bazată pe afinități politice. Mai precis, primăriile conduse de edili PSD au fost favorizate, iar primarii liberali au primit retusuri. Liberalii s-au supărat atât de tare încât nu au vrut să aprobe nici amendamentul prin care s-a dorit alocarea unei sume suplimentare către primăria Mihai Eminescu pentru reabilitarea drumului ce duce spre lacul cu nuferi de la Ipotești.

De Ziua Culturii Naționale, la Consiliul Județean a fost convocată ședință extraordinară pentru împărțirea banilor veniți de la Guvern pentru reabilitarea drumurilor județene și comunale.

Deși președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a precizat că împărțirea s-a făcut fără afinități politice, iar primarii nu au avut obiecții în ziua consultărilor, consilierii județeni PNL au o cu totul altă variantă și susțin că primarii PSD au fost favoriați, motiv pentru care au respins proiectul de hotărâre .

Singurul amendament depus a fost inițiat de vicepreșeidntele Dorin Birta. Acesta a dorit să se aloce 300 000 de lei pentru refacerea drumului comunal ce duce spre lacul cu nuferi din localitatea Mihai Eminescu. Liberalii nu au aprobat însă proiectul de hotărâre și nici amendamentul.

În ședința de Consiliu Județean de astăzi s-a luat act și de demisia consilieurlui PNL, Gheorghe Sorescu. Acesta a fost numit secretar de stat în Guvernul Orban.

Citeste si:

Facebook Comments