VIDEO! Licean găsit înecat de tatăl adoptiv

Descoperire macabră la Stăuceni! Trupul unui adolescent a fost găsit în stare avansată de putrefație într-o fântână din mijlocul unui câmp. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl lui adoptiv. Băiatul de 16 ani dispăruse de acasă în urmă cu o lună de zile, după ce a furat bani de pe cardul celui ce îl avea în grijă. Adolescentul intrase într-un anturaj dubios, juca la jocuri de noroc, iar de teamă să nu fie certat acasă, și-ar fi curmat zilele.

Teodor era elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi. Băiatul a dispărut de la adresa de domiciliu, din Stăuceni, la jumătatea lunii iulie. Familia la care se afla în plasament a anunțat dispariția la Poliție, iar de atunci, tatăl lui adoptiv l-a căutat în permanență. Astăzi a reușit să îl găsească. Trupul băiatului plutea într-o fântână de pe un câmp din comună.

Omul a sunat la 112 iar la fața locului au ajuns pompierii, un echipaj de medici și criminaliștii.

Bărbatul care îl avea în grijă pe adolescent povestește că a fost abandonat de familia lui naturală iar el l-a luat în plasament, de la Primărie.

În luna iulie, băiatul i-a furat cardul și a sustras de pe el 1300 de lei. Băiatul nu a mai venit acasă și nu a răspuns nici la apelurile telefonice.

Tânărul ar fi avut un viciu și nu a fost prima dată când a furat bani.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă este vorba de sinucidere și de ce ar fi recurs adolescentul la acest gest.

Citeste si:

Facebook Comments