VIDEO! Luat la bătaie în timp ce juca rummy

Un bărbat de 55 de ani, din Săveni, a chemat jandarmii în ajutor. Asta după ce acesta se afla, duminică, într-un bar cu mai mulţi prieteni şi jucau rummy. La un moment dat, un individ a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra săvineanului. Jandarmii care au ajuns la locul indicat l-au imobilizat pe agresorul recalcitrant şi i-au întocmit actele de sesizare penală.

Jandarmi chemaţi în ajutor. În seara zilei de duminică, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Jandarmi din Săveni au intervenit la un scandal dintr-un bar. Acolo, un bărbat de 55 de ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele de un localnic aflat în stare puternică de ebrietate.

Săvineanul de 55 de ani juca rummy cu mai mulţi prieteni. Jandarmii l-au imobilizat pe agresor, din cauza comportamentului recalcitrant şi a refuzului categoric de cooperare în vederea lămuririi circumstanţelor producerii incidentului.

I-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Individul a fost internat pe Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean “Mavromati” din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla.

Citeste si:

Facebook Comments