VIDEO! Magazinele cu haine second-hand, afacere prosperă

Produse de calitate și prețuri pentru orice buzunar! Magazinele de haine second -hand din Botoșani se bucura de foarte mulți clienți. În ultima perioadă, pe piața botoșăneană au apărut zeci de magazine de haine second-hand, iar asta datorită faptului că botoșănenii nu au mofturi când vine vorba de unde achiziționează îmbrăcămintea.

Hainele sunt colectate din țările europene, unde sunt spălate, dezinfectate și trimise în diferite magazine de acest gen.

Administratora unui magazin de haine second-hand din Botoșani ne spune de unde provine marfa din aceste magazine și ce urmează în momentul în care articolele de îmbrăcăminte sunt colectate și aduse în țară.

Prețul unui articol de sezon pornește de la 3 lei și poate ajunge până la 20 de lei.

Administratora magazinului second-hand mai spune că afacerea este chiar înfloritoare. Cei care îi calcă pragul magazinului sunt bătrâni, oameni cu o situație financiară modestă, dar nu numai. Ea mai spune că de cele mai multe ori vin și persoane înstărite.

În această perioadă, magazinele second-hand oferă cumpărătorilor reduceri foarte mari și asta pentru că trebuie să înlocuiască marfa de vară cu cea de toamnă.

Citeste si:

Facebook Comments