VIDEO! Mai mulți morți pe șoselele din Botoșani

Tot mai multe tragedii pe șoselele din Botoșani! Odată cu numărul autoturismelor a crescut și numărul accidentelor rutiere cu urmări grave. Cutremurător este faptul că în anul 2019, numărul persoanelor decedate în urma producerii accidentelor a crescut considerabil .

Șoferi începători, șoferi băuți la volan, pietoni neatenți ori bicicliști, au fost în anul 2019 protagoniștii unor accidente rutiere ce au avut urmări grave. Parte dintre botoșăneni conduc din ce în ce mai dezastruos iar dovadă stau cifrele sintetizate într-un bilanț al Poliției pe anul 2019. Dramatic este faptul că în anul trecut 35 de persoane și-au pierdut viața în urma producerii unor evenimente rutiere. Numărul lor este comparativ cu anul 2018, când șoselele din Botoșani au numărat 23 de morți.

O altă cauză a creșterii numărului de accidente este și sufocarea parcului auto din județ. Numărul autoturismelor înamtriculate la Botoșani depășește 100 000 de mii. Polițișții reocamndă șoferilor să conducă prudent pentru ca 2020, să nu fie un an al tragediilor.

Citeste si:

Facebook Comments