VIDEO! Mai puţin de 1.000 de locuri de muncă

Ofertă generoasă de locuri de muncă, in acestă săptămâna. Cetăţenii care doresc să reintre pe piaţa muncii pot merge la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a fi luaţi în evidență în vederea găsirii locului de muncă potrivit. În acestă perioadă, 916 agenţi economici caută forţă de muncă.

916 job-uri aşteaptă să fie ocupate de forţa de muncă. Fie că sunt calificaţi, necalificaţi sau nu au studii superioare, ci doar studii medii, botoșănenii aflați în căutarea unui loc de muncă, au șanse mari să își găsească un job. În acestă săptămână angajatorii caută ingineri, asistenti comerciali, experti jurist, translatori, agenti imobiliari, bucătari sau ospătari.

De asemenea, şi în alte judeţe, precum Târgu Mureş, Bacău, Bucureşti, Timişoara, Suceava şi Arad, sunt locuri de muncă disponibile. În aceste județe, agenţii economici caută să angajeze şoferi pe autocamion, lucrător în construcţii şi mecanic auto. În total, locurile de muncă din alte judeţe sunt în număr de 303.

Totodată, la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt organizate şi cursuri de calificare, în număr de 207. Acestea sunt pentru bucătar, manichiurist, agent de securitate, confecţioner, lucrător în comerţ, inspector resurse umane şi lucrător în cultura plantelor.

Citeste si:

Facebook Comments