VIDEO! Mama care şi-a ucis pruncul abia născut, trimisă după gratii

Tânăra care şi-a ucis cu sânge rece copilul abia născut a primit sentinţa finală. Aceasta va sta după gratii şase ani şi opt luni de zile, după ce anul trecut, în luna august, tânăra mamă a născut fără asistenţă medicală, în propria curte. După naştere, fata de 21 de ani și-a ucis pruncul și l-a aruncat în fosa din curtea locuinţei. Pentru că a început să piardă foarte mult sânge, aceasta a fost transportată la spital, iar medicii au anunţat imediat şi poliţiştii de cele întâmplate.

Cazul cutremurător al tinerei care şi-a ucis fetiţa abia născută, a primit decizia finală a judecătorilor. Sentinţa definitivă a fost pronunţată ieri, de Curtea de Apel Suceava, iar tânăra a fost trimisă după gratii, unde va sta şase ani şi 8 luni de zile.

Anul trecut, în data de 8 spre 9 august, tânăra din comuna Ştiubieni a născut singură în curtea locuinţei, pentru a nu fi văzută de către membrii familiei. Pruncul abia născut, de sex feminin, a fost ucis cu sânge rece de către tânără, iar apoi l-a aruncat în fosa din curte. Ulterior, aceasta a fost găsită de către iubitul ei în stare gravă din cauză că a pierdut foarte mult sânge. A fost chemată ambulanţa, iar medicii care au aflat la spital ce s-a întâmplat, au anunţat poliţia de cele întâmplate, dar şi pentru că pruncul era de negăsit. În urma cercetărilor efectuate, pruncul a fost găsit în toaleta din curte, iar medicii legişti au stabilit faptul că fetița a fost născută la termen, doar că a murit asfixiată.

Probele administrate în timpul anchetei i-au condus pe anchetatori la faptul că tânăra ar fi acţionat conştient. Acesta voia să scape de copil care ar fi rezultatul unei sarcini nedorite. Deşi urma să nască, femeia a făcut tot posibilul să ascundă sarcina de apropiaţi. Însă, în contradictoriu, magistraţii din Botoşani au susţinut că tânăra a acţionat în baza şocului după naşterea neasistată. Iar în urma apelului formulat de procurori, magistraţii Curţii de Apel Suceava au rejudecat cauza şi au majorat pedeapsa la şase ani şi opt luni de detenţie.

Citeste si:

Facebook Comments