VIDEO! Manager nou la Spitalul Mavromati

Radu Malancea nu mai este managerul Spitalului Județean Mavromati. Medicul a demisionat din funcție după ce a fost ales consilier județean. Locul său la cârma celei mai mari unități spitalicești din județ a fost luat de Doina Caba, un economist care a condus mai multe spitale din județ.

Aceasta a fost numită interimar pentru o perioadă de trei luni de zile. Totodată, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici a anunțat astăzi că fostul manager, Livia Mihalache a fost revocat din funcție.

Radu Malancea, medicul care și-a asumat manageriatul Spitalului Județean Botoșani în cea mai grea perioadă, când coronavirusul a lovit din plin unitatea spitalicească a demisionat din funcție. La acea vreme, Malancea a înlocuit-o pe Livia Mihalache, care a ocupat postul de director prin concurs, însă a fost schimbată pentru că nu a gestionat așa cum se cuvine criza din starea de urgență.

Astăzi, conducerea Consiliului Județean a luat act de demisia lui Radu Malancea și a întreprins demersurile pentru numirea unui nou manager.

Noul manager al spitalului județean Mavromati este Doina Caba.

Doina Caba a fost director al spitalului din Darabani, director economic la spitalul de Pneumoftiziologie și director economic al Spitalului Municipal din Dorohoi. Potrivit noului manager al celei mai mari unități spitalicești din județul Botoșani, acesta a mai activat și la Secția de Psihiatrie, la Spitalul Județean, adr și la o clinică privată.

Noul manager al spitalului Județean a declarat că începând de luni își va începe activitatea, și se va discuta cu noii colegi, iar prima întâlnire va fi cu directorul medical al spitalului.

Președintele Consiliului JUdețean, Doina Federovici și-a prezentat astăzi și noii consilieri. Este vorba despre Sebastian Cujbă și despre jurnalistul Marius Ilincaru.

Citeste si:

Facebook Comments