VIDEO! MAPN şi MAI, flux separat de vaccinare

MAPN şi MAI, au flux separat de vaccinare. Cei care ne apără şi cei care pleacă în misiuni speciale pentru binele ţării, se vaccinează separat de restul populaţiei. Militarii din cadrul Ministerului Apărării Naționale  au centrul lor de vaccinare, iar pentru cei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne există un flux separat la centrul comunitar. De asemenea, ieri a fost deschis şi cel de-al doilea centru comunitar de vaccinare, de la Dorohoi.

Militarii se vaccinează separat, în cadrul centrului deschis la Unitatea Militară. Asta au transmis autorităţile locale în ceea ce priveşte campania de vaccinare. De asemenea, şi cei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne se vor vaccina după un flux separat creeat în cadrul centrului comunitar.

În mod normal, poliţiştii, jandarmii, poliţiştii locali, poliţiştii de frontieră, pompierii ar fi trebuit să aibă ca şi cei din Armată un centru al lor de vaccinare, însă spaţiul unităţilor nu le permite acest lucru. Singura soluţie a fost creearea unui flux separat în cadrul centrului comunitar.

De asemenea, ieri a fost deschis la Dorohoi şi cel de-al doilea centru comunitar de vaccinare din judeţul Botoşani. Prima dorohoiancă vaccinată a fost o femeie.

Capacitatea zilnică de imunizare la Dorohoi va fi de 60, iar la Botoşani de 180 de persoane pe zi.

Centrele comunitare de imunizare sunt deschise inclusiv sâmbăta şi duminica, cu un program de 12 ore, de la ora opt dimineaţa până la ora opt seara. De asemenea, pentru centrul de la Dorohoi se pot programa persoane care nu sunt domiciliate în cel de-al doilea municipiu al judeţului.

Citeste si:

Facebook Comments