VIDEO! Maşină avariată de un șofer beat criță

Maşină distrusă la beţie. Un bărbat din Bacău, aflat în stare puternică de ebrietate, şi-a distrus maşina după ce nu a mai reuşit să ţină direcţia drumului. Evenimentul rutier a fost sesizat prin apel 112, iar oamenii legii sosiţi la faţa locului au stabilit faptul că individul emana halenă alcoolică. A fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Maşină avariată din cauza alcoolului. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţiei Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizaţi prin apel 112 de producerea unui accident soldat cu pagube materiale. Şi mai mult decât atât, oamenilor legii le-a fost adus la cunoştinţă faptul că autorul evenimentului s-ar putea să fie băut. Oamenii legii au ajuns la locul indicat, pe o stradă din localitatea Victoria, unde au identificat autoturismul avariat.

Şoferul se afla în stare de ebrietare vădită întrucât rezultatul etilotestului a indicat valoarea de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Invidul, în vârstă de 43 de ani şi domiciliat în judeţul Bacău, a fost transportat şi la spital, de unde i-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

De asemenea, pe raza localităţii Suharău poliţiştii au oprit pentru control au autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, tot din aceeaşi localitate. După verificările efectuate, acesta figurează în baza de date a Poliţiei Române cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Individul este cercetat penal pentru conducere fără permis.

Citeste si:

Facebook Comments