VIDEO! Mașină făcută praf de un tânăr fără permis

Și-a văzut moartea cu ochii! Un tânăr de 25 de ani a ajuns duminică seară la spital, în urma unui grav accident provocat chiar de el. Băiatul din comuna Copălău, circula cu un autoturism dinspre Coșula spre Copălău, iar la un moment dat, în dreptul localității Buda, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat cu mașina în curtea unui localnic.

Martorii la accident spun că tânărul a avut noroc uriaș. Băiatul s-a ales cu mai multe contuzii și traumatisme, însă mașina a fost făcută zob.

Încă un eveniment rutier grav pe drumurile din județul Botoșani. Ieri seară un tânăr de 25 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost rănit într-un accident provocat chiar de el. Acesta se afla la volanul unui autoturism și rula dinspre Coșula spre Copălău, iar la un moment dat pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență, acest a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și efectiv a sărit cu mașina peste un șanț de pe marginea drumului, ajungând în curtea unui localnic, după ce a doborât mai mulți copaci. Mașina a aterizat pe partea stângă.

Martorii la eveniment au sunat imediat la 112, iar la locul indicat au ajuns echipaje de pompieri, ambulanță dar și polițiști. Tânărul a fost scos din mașina făcută praf, iar cadrele medicale i-au acordat primul ajutor la fața locului.

Vecinii spun că tânărul rula cu o viteză amețitoare prin localitate. În plus, oamenii legii care au început cercetările au constat că tânărul nu deținea permis de conducere.

Potrivit cadrelor medicale, tânărul a suferit mai multe contuzii, la nivelul craniului, coloanei cervicale şi a membrelor superioare.

Citeste si:

Facebook Comments