VIDEO! Mașină topită de flăcări în centrul orașului

VIDEO! Mașină topită de flăcări în centrul orașului

Incendiu de mașina devastator în centrul orașului! Un autoturism de mici dimensiuni care rula astăzi la amiază pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani, a fost topit la propriu, de flăcări. Din masina cu două locuri nu a rămas mai nimic, iar un alt autoturism parcat in apropiere a fost afectat de foc.

Alarma s-a dat astăzi puțin după ora 12.00. Un apel la 112 anunța că un autoturism care circula pe strada Ion Pillat a fost cuprins de flăcări și arde ca o torță, în pericol fiind mai multe autoturisme parcate în zonă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul in câteva minute, însă din autoturismul de mici dimensiuni, cu două locuri nu a rămas nimic. Din fericire, tânăra care se afla la volan a reușit să se salveze la timp.

Din cauza căldurii degajate, un autoturism parcat în imediata apropiere a focarului a fost afectat.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza scurgerilor de combustibil pe galeria de evacuare a gazelor.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați și noaptea trecută să intervină pentru stingerea unui alt incendiul care a distrus trei mașini pe strada Veteranilor din municipiul Botoșani. Autoturismul de la care a pornit vâlvătaia se afla parcat în curtea unui localnic. Când au ajuns pompierii mașina ardea în totalitate, iar alte două autoturisme erau afectate parțial.

Deocamdată, nu se știe de la ce a pornit vâlvătaia, pompierii urmând să stabilească cauza.

Citeste si:

Facebook Comments