VIDEO! Medicamentele naturiste, încurajate de medici

Când este vorba de tratarea diferitor afecțiuni, specialiștii recomandă remediile naturiste! La Botoșani, în ultima perioadă, au apărut din ce în ce mai multe magazine cu remedii naturiste. Și asta pentru că oamenii încep să se trateze mai mult prin aceste terapii decât cu cele medicamentoase.

Vânzările produselor din plante încep să prindă tot mai mult teren, iar afacerea devine din ce în ce mai profitabilă pentru producători. Produsele naturiste, după cum cum le spune și denumirea, sunt extracte din plante și sunt cunoscute ca fiind mult mai benefice și mai sănătoase pentru organism.

Medicul Cornel Saradan încearcă să facă o diferență între tratamentul medicamentos și cel naturist pentru a arăta cât de important este să trecem pe acest gen de tratament atunci când suferim de o anumită afecțiune.

Întrebați ce părere au despre remediile natursite, botoșănenii cred că aceste tratamente sunt mult mai indicate pentru organism decât cele găsite în farmacii.

În general, remediile naturiste sunt recomandate pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale plămânilor, ficatului, inimii, rinichilor dar și pentru multe altele.

Citeste si:

Facebook Comments