VIDEO!  Medici navetiști, rugăminte la CJ

VIDEO! Medici navetiști, rugăminte la CJ

Consilierii județeni s-au întâlnit astăzi în ședință ordinară iar una dintre problemele expuse a vizat nemulțumirea unor medici din Iași, care fac naveta la Botoșani pentru a asigura gărzi la Unitatea de Primiri Urgențe. Aceștia s-au plâns de starea jalnică a unei porțiuni din drumul Plugari-Prăjeni. Situația nu este străină autorităților județene iar în acest an cei trei km de drum ar urma să fie asfaltați.


Din această lună, trei medici specialiști fac naveta din Iași pentru a ajuta personalul din Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani, să facă față numărului mare de pacienți. Cei trei medici s-au plâns de drumul pe care trebuie să îl parcurgă. Pentru a evita Târgu-Frumos Botoșani, aceștia vin pe ruta Plugari-Prăjeni, însă și aici sunt probleme.

Situația a fost transmisă consilierului Radu Anton iar acesta a adus-o în atenția conducerii Consiliului Județean.

Consilierul liberal a cerut ca porțiunea de drum neasfaltată să fie prioritară la reabilitare în acest an. Răspunsul primit a fost unul pozitiv.
O altă chestiune pusă în discuție, a vizat colectarea selectivă a deșeurilor. Un consilier care locuiește la casă, s-a plâns că sacii primiți nu sunt de calitate și că Urban Serv nu respectă programul de ridicare a deșeurilor.

În cadrul ședinței a depus jurământul și noul consilier județean, Pavel Rusu. Acesta a luat locul lui Gheorghe Sorescu.

Pavel Rusu este pensionar iar în trecut a fost inspector școlar.

Citeste si:

Facebook Comments