VIDEO! Medicii vor să redea spitalul tuturor botoșănenilor

Medicii vor să redea Spitalulul Județean Mavromati tuturor botoșănenilor. O delegație formată din trei medici de la cea mai mare unitatea spitalicească din județ a mers astăzi la președintele Consiliului Județean pentru a discuta despre situația în care se află unitatea sanitară și ce soluții pot fi identificate astfel încât spitalul să trateze bolnavii noncovid. Cu acest prilej medicii au ținut să îi transmită șefului județului și punctul lor de vedere cu privire la revenirea Liviei Mihalache la conducerea unității spitalicești.

Deși mulți pacienti care prezintă forme ușoare de coronavirus sau suspeți de COVID 19 au fost transferați la Spitalele de Pneumoftiziologie și Recuperare, la blocul central al Spitalului Județean încă mai sunt internați bolnavi si suspecți de coronavirus.

Actuala conducere a spitalului își dorește ca în cel mai scurt timp cadrele medicale să poată trata bolnavi noncovid, care au mare nevoie de îngriji medicale la spital. Astăzi, o delegație formată din medici de la Spitalul Județean Mavromati a amers la președintele Consiliului Județean pentru a discuta despre situația cele mai mari unități spitalicești din județ .

Totodată medicii au ținut să își spună punctul de vedere cu privire la revenirea Liviei Mihalache pe scaunul de manager al instituției.
Șeful județului le-a transmis medicilor că deocamdată la conducerea spitalului va rămâne medicul Radu Malancea, până la finalul stării de alertă, iar mai apoi Livia Mihalache își va recăpăta funcția.

Vă amintim că Livia Mihalache a fost suspendată din funcție printr-un ordin al Ministrului Sănătății care a constat grave deficiențe de management.

Citeste si:

Facebook Comments