VIDEO! Ministrul de Interne, Vela, către polițiști : ”Nu vă mai ascundeți”

Ministrul Afacerilor Interne, vrea să rebrănduiască Poliția și Jandarmeria. Joi, în cadrul videoconferinței cu prefecții și subprefecții din țară, Marcel Vela a transmis și câteva mesaje șefilor Inspectoratelor Județene de Poliție.

Astfel, demnitarul le-a solicitat polițiștilor de la rutieră să nu mai stea la pândă pentru a-i prinde pe cei care greșesc în trafic, ci la vedere, pentru a preveni tragediile. Totodată, Vela a cerut ca patrulele mixte formate din jandarmi și polițiști să fie cât mai prezenți în apropierea unităților de învățământ.

Noul Ministrul al Afacerilor și Internelor, Marcel Vela a făcut ieri cunoștință, prin intermediul unei videoconferințe, cu prefecții, subprefecții din țară dar și cu șefii instituțiilor subordonate ministerului pe care îl conduce. Cu acest prilej, demnitarul de la capitală a transmis, la început de mandat, ce își dorește el de la aceștia și cum ar trebui să lucreze pentru o bună colaborarea.

Șeful de la MAI le-a cerut șefilor de la poliție și jandarmi să acorde mai multă atenție pentru supravegherea unităților de învățământ. Totodată, oamenii legii au fost sfătuiți să renunțe la atitudinea arogantă în fața cetățenilor, să îi trateze cu respect și …să le zâmbească.

În vizorul noului ministrul de la Interne au intrat și polițiștii de la rutieră, cărora le-a cerut să nu mai stea la pândă în trafic.

Totodată, ministrul Marcel Vea le-a mai transmis oamenilor legii să declare război infractorilor, un război pe care îl pot câștiga doar dacă lucrează în echipă.

Citeste si:

Facebook Comments