VIDEO! Minivacanța l-a supărat pe primar

Este minivacanță pentru aproape toți bugetarii ! Cu vocherele primite de la stat, angajații și-au făcut bagajele și au plecat la munte sau la mare. Cele trei zile libere nu au fost însă foarte bine primite de primarul municipiului. Cătălin Flutur consideră că nu era momentul pentru o minivacanță iar în plus nu este foarte mulțumit de randamentul pe care îl dau subordonații nici după majorările salariale semnificative.

De mai bine de un an salariile angajaților de la stat aproape s-au triplat iar beneficiile de care au parte salariații din acest sector sunt incomparabile cu cele din mediul privat. În cursul săptămânii trecute, funcționarii au mai primit o veste excelentă: o minivacanță unde să își poată folosi vocherele primite tot de la stat, tichete în cuantum de 1450 de lei cu care își pot suporta costurile de cazare și masă în destinații turistice din România.

Vestea că săptămâna de muncă s-a înjumătățit, nu a fost primită cu entuziasm de primarul Flutur.

Și asta în contextul în care în luna august ajung acasă botoșănenii plecați la muncă în străinătate și au nevoie de eliberrarea unor documente ce țin de serviciile subordonate municipalității. În atare condiții, angajații de la Direcția de Taxe și Impozite Locale dar și cei de la Serviciul Public de Evidența Persoanelor, vor fi la muncă pe 16 și 17 august.

Cât despre funcționarii care sunt liberi, primarul promite o recuperare serioasă.

Edilul șef al urbei susține că nivelul de creștere al beneficiilor funcționarilor este mult mai mare decât nivelul de implicare în activitățile administrative.

Citeste si:

Facebook Comments