VIDEO! Minor reținut pentru cinci infracțiuni

Nici nu a ajuns la vâstra majoratului și a pășit deja pe un drum greșit în viață. Un adoscent de doar 17 este acuzat de comiterea a cinci infracțiuni grave, toate comise în aceeași seară. Ieri băiatul din comuna Răuseni a furat două autoturisme, le-a condus pe un drum județean, beat și fără permis și a furat și o sumă de bani. Pentru faptele sale, minorul a fost reținut

Scăpat de sub control de părinți, un puști de 17 ani a ajuns în spatele gratiilor. Potrivit oamenilor legii minorul a sustras două autovehicule de pe raza localității Răuseni, pe care le-a condus pe drumul județean care face legătura dintre Răuseni și Hlipiceni.

Primul autovehicul l-a abandonat într-un lan de porumb, iar cel de-al doilea, întrucât avea o anvelopă spartă, l-a oprit pe marginea părții carosabile, acolo unde a și fost prins de polițiști. Mai multe decât atât, oamenii legii au constat că minorul, care nu deținea permis de conducere era beat.

A fost testat cu aparatul alcooltest, valoare rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, ulterior a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, din primul autoturism furat acesta a luat și banii pe care i-a găsit într-un portofel aflat în portieră.

Minorul este cercetat pentru furt în scop de folosință, două fapte, furt calificat, conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si:

Facebook Comments