VIDEO! Minoră dispărută după o ceartă cu mama, găsită la Bacău

Copila dispărută din comuna Călărași a fost găsită de polițiști. Minora, care a plecat de acasă în urmă cu o săptămână după o discuție aprinsă cu mama ei, a fost depistată tocmai în orașul Bacău. Copila care a dispărut de acasă după ce și-a sărbătorit ziua, a fost găsită de polițiști la o zi după ce fost dată dispărută de părinți.

Astăzi însă o altă familie a cerut ajutorul oamenilor legii pentru a găsi un bărbat din comuna Durnești, dispărut în noaptea de luni spre marți.

Polițiștii botoșăneni sunt acum în căutarea altei persoane dată dispărută de familie. Este vorba de un bărbat de 73 de ani din satul Băbiceni, comuna Durnești. După cum spun rudele, în noaptea de 28 spre 29 octombrie, Ioan Mocanu, a plecat într-un loc necunoscut de la stâna unde era cioban, pe imașul din localitatea de domiciliu, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Bărbatul are înălțimea de 1,75 metri, 65 de kilograme, păr șaten și ochi căprui. La data dispariției, bărbatul purta o haină de culoare închisă, pantaloni de culoare închisă și încălțat cu galoși de culoare închisă.

Polițiștii fac apel la populație pentru găsirea bărbatului, iar oricine l-a văzut sau are informații despre Ioan Mocanu este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Citeste si:

Facebook Comments