VIDEO! Minorele fugite din centrul de plasament, găsite pe strada Sucevei

Cele cinci adolescente plecate din centrul de plasament la finalul săptămânii trecute au fost găsite de către poliţişti. Una dintre adolescente a fost identificată chiar în ziua în care dispariţia a fost sesizată. Iar celelalte patru au fost găsite ieri pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. Minorele au fost internate în centrul de plasament “Micul Prinţ” până când se vor lua toate măsurile necesare.

Cele cinci adolescente au plecat din centrul de plasament sâmbăta trecută, din municipiul Dorohoi cu bilet de voie, însă nu s-au mai întors. Reprezentanţii centrului au aşteptat până duminică în speranţa că se vor întoarce, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Motiv pentru care au apelat la ajutorul poliţiştilor, dar şi al cetăţenilor.

Adolescentele au plecat şi în trecut de mai multe ori, pe motivul că merg la nişte prieteni. Acestea erau găsite pe raza municipiului Dorohoi sau chiar Botoşani. Una dintre cele cinci fete a fost identificată de poliţişti duminică seară, în Dorohoi.

La două zile distanţă au fost identificate şi celelalte patru tinere. Acestea erau pe strada Sucevei, din municipiul Botoşani.

Adolescentele au declarat că nu au fost victimele vreunei infracţiuni şi au fost internate în centrul de plasament “Micul Prinţ” până oamenii legii vor stabili împrejurările care au condus la părăsirea centrului. La final vor fi luate măsurile ce se impun.

Citeste si:

Facebook Comments