VIDEO! Moarte violentă la Cișmea

Scene șocante într-o casă din cartierul Cișmea. Un bărbat a cărei identitate este încă necunoscută a fost descoperit fără suflare cu mai multe plăgi la nivelul corpului. Victima a fost găsită în genunchi, la marginea unui pat pe care dormea un alt bărbat, proprietarul casei. Acest este cunoscut cu afecțiuni psihice și extrem de violent.

La locul groazei a ajuns iei dimineață o echipă de criminaliști, pentru a elucida misterul.

Sfârșit groaznic pentru un botoșănean, care cel mai probabil își petrecea viața pe străzi. Bărbatul a cărei identitată nu a fost încă cunoscută a fost găsit, duminică dimineață, fără suflare în casa unei cunoștințe.

Victima era în genunchi la marginea patului și prezenta mai multe plăci pe corp și una la nivelul capului. Pe pat, se afla întins proprietarul casei, care era aproape de comă alcoolică. La fața locului au fost solicitate echipaje de ambulanță și poliție, precum și criminaliști.

Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță nu au putut decât să constate decesul victimei, care ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi găsit.

La fața locului oamenii legii nu au putut să identifice victima.
La locul indicat au ajuns și criminaliștii, care trebuie să facă lumină în acest caz. Individul în casa căruia s-a făcut descoperirea șocantă, care este suspecta că și-ar fi ucis amicul, este cunoscut cu probleme psihice și extrem de agresiv. Acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie.

Citeste si:

Facebook Comments