VIDEO! Moartea fulgerătoare în Piața Centrală

Incident șocant în Piața Centrală din municipiul Botoșani. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a căzut și a murit sub ochii trecătorilor. Omul mânca mici când i s-a făcut rău dintr-o dată și s-a prăbușit la pământ. Surse din cadrul Poliției spun că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și s-a întors recent din Italia.

Botoșănenii care se aflau astăzi la prânzu cu treburi prin Piața Centrală au avut parte de un incident macabru. Un bărbat de aproximativ 60 de ani care mânca mici la un chioșc din piață s-a prăbușit și a murit în câteva secunde. Deși medicii au încercat să-l resusciteze mai bine de 45 de minute, în cele din urmă s-a constatat decesul.

Martorii spun că bărbatul venea din străinătate și s-ar fi oprit pur și simplu să mănânce fără să dea vreun semn că s-ar simți rău. A căzut apoi ca secerat.

Surse din cadrul Poliției spun că bărbatul decedat este din municipiul Botoșani și că s-a întors recent din Italia. Acesta s-ar fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si:

Facebook Comments