VIDEO! Mobilizare de forțe pentru un incendiu anunțat la Mall

Mobilizare de forțe pentru un incendiu la mall. Mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe și poliție au ajuns seara trecută la complexul comercial din centrul orașului, după ce un apel la 112 anunța că bucătăria unui restaurant aflat la etajul patru a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar angajații restaurantului au reușit să lichideze flăcările înainte de sosirea pompierilor.

A fost panică ieri seară printre botoșănenii care au mers la mall. În bucătăria unui restaurant, situat la etajul patru al complexului comercial a izbucnit un incendiu, iar în câteva momente un fum gros a invadat locația. Oamenii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență s-au deplasat la fața locului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nici nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor din incinta complexului comercial. Pompierii au intervenit, mai apoi, pentru înlăturarea efectelor.

Bucătăria restaurantului a fost însă destul de afectată de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o friteuză aflată în funcțiune.

Citeste si:

Facebook Comments